Aktie Portefølje

Hvis du gerne løbende vil se hvilke aktier jeg køber og sælger, så kan du følge med på min Instagram her:

Billedresultat for instagram logo

Opdateret 16-01-2020

Nordnet

Herunder de seneste to måneder har jeg tilføjet en del aktier til min portefølje på nordnet. Fremover vil jeg dog købe mine aktier på SAXO banks platform. Grunden til dette er, at de har laver kurtage på danske, men også amerikanske og europæiske aktier.

På mine aktier inde på nordnet er det gået ganske godt på det sidste. Siden jeg startede på at investere i september er min portefølje steget med 8,5% de sidste fire måneder. Det kan tydeligt ses at meget af afkastet skyldes et pænt afkast på Danske Bank samt Matas.

Etoro

Billedresultat for etoro logo

Udover aktier på Nordnet har jeg også investeret 1.400 USD. På en andet kendt platform, etoro. Det skyldes at jeg gerne ville se hvordan platform var og fordi de har kurtage fri handel på aktier. Der er altså ikke nogen omkostninger forbundet med køb og salg af normale aktier. Dog skal man betale penge for at trække sine midler ud igen (20 USD)

Her har jeg ikke lavet voldsomt meget research på de forskellige aktier. Dog har jeg købt nogle aktier, som jeg altid har beundret eller synes var interessante. Jeg startede ud med at investere 1.400 USD, dog købte jeg nogle aktier jeg ikke ville have alligevel og tabte lidt på disse, hvorefter jeg har investeret penge i nogle andre. Det medførte at jeg tabte lidt penge, som hurtigt blev tjente hjem igen. Efter en lille uge ligger jo nu på små 3%+ i afkast.

Nedenunder kan du se min nuværende beholdning på etoro. Her har jeg allerede fået mine 2 første udbytter på lidt over 1 USD.

En af de ting jeg rigtig godt kan lide ved etoro, udover kurtagefri handel er, at du kan købe fractionel shares. Du kan altså købe en lille del af en aktie, fx 0,15 Boeing, fremfor at købe en hel aktie, hvis ikke du har nok likvider til det. Dermed kan du altså få effekten af rentes rente noget hurtige, da du kun skal bruge 50 USD, for at lave en trade.