Crowdlending portefølje

Hvis du gerne løbende vil se hvilke investeringer jeg laver inden for Crowdlending, så kan du følge med på min Instagram her

Billedresultat for instagram logo

Mintos

Jeg har pr. 18-01-2020 investeret 2.400€ på Mintos. Nedenfor ses mine nuværende investeringer. Hvis du godt kunne tænke dig at investere inde på Mintos, så du med dette link, så 1% bonus de første 30 dage.

Indbetalinger:

13-11-2019: 1000€

27-12-2019: 700€

06-01-2020: 800€

Mine Secondary Market Transactions er negative da jeg solgte nogle lån på 72 måneder, med en 5% discount. Det skyldes at disse lån var nogle jeg havde fået igennem “Invest & Accces”, som jeg ikke vil have. Jeg har dog sat min Auto Invest til at investere i lån med en lignende discount, dermed vil mine Secondary Market Transactions med tiden blive positive. Mit Net Annual Return er lavt hvilket skyldes, at mange af mine investerede penge ikke har givet afkast endnu og ført kommer til at gøre dette i løbet af slutningen af måneden.

På sigt kommer mit Net Annual Return tættere på mit weighted average interest rate. Hvilket vil resultere i et højere afkast. Yderligere har jeg sat min Auto Invest til at investere i lån med en rente på 10%+. Dermed vil min weighted average interest rate stige yderligere. Idet flere og flere af mine lån med lavere rente (6-10%) vil blive betalt af.

Crowdestor

Jeg har pr 18-01-2020 investeret 1.800€ på Crowdestors platform. Hvis du gerne vil investere på Crowdestor kan du med dette link få 1% på de penge, du investere de første 90 dage.

Indbetaliger:

20-11-2019:800€

11-12-2019:1000€

Crowdestor er den anden platform som jeg er rigtig glad for at bruge. Platformen er meget bruger venlig. Den er dog ikke så gammel og har ikke Auto invest eller et Secondary market som Mintos har. På denne platform investere du i virksomhedslån ved de forskellige projekter, fremfor kortvarige personlige beløb af mindre beløb. Ved Crowdestor er minimuminvesteringer på 50€. Jeg håber personligt at denne med tiden bliver sænket til 10€.

Her har jeg indtil videre investeret i 16 forskellige projekter og har indtil videre tjent 16,31€ på disse. Nedenfor kan du se et screenshot af de betalinger, som jeg kan se frem til i Januar måned.

Nedenfor kan du fået et overblik over min fordeling i de forskellige lån indenfor hhv. skov, ejendomme og forretningslån. Du kan yderligere se min vægtet gennemsnitlige rente samt min nuværende profit henover tid.

Mit primære fokus er for tiden at øge mine investeringer inde på Mintos, da jeg mener at det er mindre risko i investeringer på deres platform grundet en større risikospredning end der er i diverse virksomheds-lån på Crowdestor. På Crowdestor har du ikke den samme mulighed for at diversificere dine investeringer da minimumsinvesteringen er højere samt at udbuddet ikke er lige så stort som på Mintos.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *