Måneden der gik | November 2019

Billedresultat for raining money

Instagram

I november måned har jeg oprettet en Instragram til bloggen. Jeg vil på denne lave løbende updates igennem måneden på diverse investeringer, finansielle nyheder og andre opdateringer. Hvis du kunne tænke dig at følge med på Instagram, så kan du følge bloggen, ved at klikke på Instagram ikonet nedenfor.

Billedresultat for instagram

Crowdlending

Crowdestor

I oktober måned er der blevet lavet en ny investering. Jeg brugte noget tid på at finde en passende P2P platform, hvor jeg kunne investere. Den platform som jeg har valgt at lave min næste investering på er, Crowdestor.

Crowdestor er en platform som består af virksomheds lån. Mintos som er den anden P2P platform jeg har investeret i, fokuserer mere på kortvarige lån, samt forbrugslån. Jeg synes derfor at investeringer på Crowdestor, er mere interessante, end investeringer på Mintos. Derfor regner jeg også med at Crowdestor er en af de platforme, som jeg i fremtiden vil investere mere i. Jeg er startet småt ud med en investering på 800 € (5989 DKK).

Denne investering valgte jeg at sprede ud på to forskellige projekter.

Den ene er PREMIUM FOODS CONFECTIONAR. I denne har jeg valgt at investere 250 €, med en rente på 15%.

Og den anden investering er OLD TOWN – KALEJU 57. Denne valgte jeg at investere størstedelen af min indbetaling i, nemlig 550 €, til en rente på 19%.

Samlet set giver disse to projekter mig en vægtet rente på 18%.

Her har jeg allerede fået min første rente på 0,94€ fra og jeg er allerede vild med deres platform. De er i gang med at arbejde på en auto-invest. Dermed kan du udvælge de typer projekter du vil investere i. Auto investor, vil så investere i disse uden, at du skal gøre noget, hvilket de også har på Mintos.

Kunne du tænke dig at investere på Crowdestor så kan du ved at klikke her, få 1% i bonus af det investerede beløb de første 90 dage.

Mintos

Mintos kunne det gå bedre… Ved en fejl er jeg kommet til at anvende deres Invest & Access produkt, fremfor Auto invest. Forskellen er, at Invest & Access investerer i lån, som ikke nødvendigvis opfylder de kriterier som man har lavet i sin Auto invest. Jeg har dog lavet en “Cash out” og har nu sat min auto investor til, at investere mine penge. Der er dog mangel på udbud af de lån, som opfylder mine kriterier. Jeg har derfor en del penge stående, som ikke er til meget nytte lige for tiden.

Idet at mine penge nu bliver investeret under mine kriterier, har min portefølje også ændret sig meget. Alle lånene er nu alle sammen imellem 0-12 måneder, bortset fra tre lån, som jeg er ved at sælge. Renten er udelukkende imellem 9,5%-20%. Jeg venter derfor spændt på at jeg logger ind på min konto og ser at alle mine penge er investeret. Jeg regner dog med at dette kommer til at ske i løbet af December måned, da lidt over 50% af mine penge blev investeret med det samme, da jeg ændrede til Auto invest. Samlet set har jeg ca fået 10DKK i rente, i november måned.

Du kan følge med i udviklingen af mine Crowdlending investeringer her

Aktier

Danske Bank

Danske bank har de sidste fire dage opjusteret deres forventningerne til 2019, hvilket resulterede i at de steg ganske pænt i kurs. Derfor ligger jeg nu kun med et tab på 503 kr. Jeg hænger mig dog ikke i de daglige op og nedgange, da disse ikke siger noget om det endelig afkast, som bliver realiseret ved salg af aktien. Jo mere de stiger, desto bedre er det dog selvfølgelig.

Astralis

Jeg kigger løbende efter nye aktier, som kan være interessante at investere i. Det er dog svært at finde nogle som opfylder mine kriterier for dividende aktier. For nylig var der dog en kendt gruppe ved navn Astralis, som ville børsnoteres. De er det første hold/group inden for E-sport, som skal børsnoteres. Jeg kender ikke meget til denne “spil verden”, men jeg tror at børsnoteringen af Astralis kommer til at sætte standarden for børsnoteringer inden for E-sport. Jeg gik imod mine egne principper om dividende aktier og valgte, at skrive mig op til minimums investeringen af Astralis aktier (450 styk) og jeg var bestemt ikke den eneste… Deres aktier blev nemlig overtegnet med 77,55%. Astralis gik efter at få mellem 125-150 mio DKK i deres børsnotering, men der var ordre på HELE 222 mio DKK. Det tager jeg derfor som et godt tegn.

Jeg ved ikke endnu om dette er en Aktie som jeg vil beholde langsigtet, eller om det er en som jeg vil sælge hurtigt, hvis den pludselig stiger 20-30%… Det må tiden vise. Du kan læse nærmere om det lige her. Jeg glæder mig til at få mine aktier den 9. december og se udviklingen af dem, på markedet.

Du kan følge med i udviklingen af mine aktier her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *