Mine investeringer

Da denne side er om investeringer og det at blive finansielt fri, så vil jeg løbende skrive om mine investeringer, inde på portefølje , kan du se hvad jeg har lige nu.

Investeringer pr. 01/11/2019.

Min eneste position lige nu er Danske Bank. Det er dog ikke noget synderlig stort beløb, da jeg pt. er igang med at samle sammen til udbetaling på en ejendom. Derfor er det meste af mine likvider udgjort at indlån i min bank. Indtil videre har investeringen i Danske Bank været en rutschebane. Jeg tror dog at Danske Bank i det lange løb vil komme i gang og at det nok skal give et pænt afkast om 4-7 år.

Mit mål med aktier er, at opbygge en portefølje af Dividend growth aktier, som er virksomheder der betaler udbytte, hvor disse udbytter gerne skal vokse henover tid. Grunden til at jeg netop kan lide denne investering strategi er, at udbytte er mere forudsigeligt and værdistigninger. Ved nøje at udvælge mine investeringer kan jeg få et stabilt udbytte og dermed gøre det til en kilde af passiv indkomst.

På sigt vil jeg gerne opbygge en større portefølje af passive indtægtskilder, som hver måned eller kvartal betaler mig udbytte.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *