Om

Jeg er pr. 01/09/2019 Cand.merc FIB (Finance & International Business) studerende på Aarhus universitet. Ved siden af dette har jeg et studiejob, hvor jeg arbejder i en bank nogle timer hver uge. Min interesse for at blive økonomisk fri er opstået henover de seneste år. Da jeg startede på universitetet i 2017 gik jeg ikke synderligt op i økonomi eller investeringer. Grunden til dette var, at jeg før universitetet har gået på STX, hvor jeg læste en linje som primært bestod af naturfaglige fag.

Min interesse for økonomi og investeringer blev dog vækket i 2017, da jeg startede på HA almen. Her faldt min interesse især over “passive indtægter“, altså investeringer som ikke kræver at man “passer og plejer” dem hver dag. Tværtimod sætter man sine penge til at “arbejde” ved at investere i aktiver, som producerer passive indtægter. Det kan f.eks være udbytte fra aktier, lejeindtægter fra en ejendom, P2P lending osv.

Disclaimer

Alt indhold på denne webside skal ses som uddannelsesmæssig information og ikke som økonomisk rådgivning. Ønsker du økonomisk rådgivning anbefales det at opsøge en uafhængig økonomisk rådgivning.

Finansieltfri.dk fralægger sig ethvert ansvar med hensyn til aktualitet, nøjagtighed, egnethed, fuldstændighed samt gyldigheden af de oplysninger, der præsenteres på dette websted. Finansieltfri.dk kan ikke holdes til ansvar for eventuelle tab eller skader, direkte og indirekte, ved brug af information fra Finansieltfri.dk

Subscribe

Du kan subscribe til højre inde på min forside , derved vil du få opdateringer når jeg lægger nyt op. Måske vil du endda selv få øjnene op for økonomisk frihed og begynde din egen rejse imod det.