Min portefølje

Opdateret 17-01-2020

Henover den sidste måneds tid har jeg investeret en større del i både aktier og Crowdlending. Her er mit mål at aktier skal udgøre 70% af det investerede beløb, hvor at Crowdlending så skal udgøre 30%. Her ses der bort fra mine bank konti, hvor jeg samlet set har 70.000 DKK indestående. Her har jeg en studiekonto, hvor jeg har 20.000 DKK stående til 3% i rente. De resterende 50.000 DKK har jeg stående til 2,5%.

På nuværende tidspunkt er Crowdlending ca 27% af det investerede beløb i hhv. aktier og Crowdlending. På sigt kommer den nok til at ligge imellem 25-35% af det investerede beløb, da det er svært at ramme præcis 30%.

Aktier

Hvis du gerne vil vide hvad min nuværende beholdning i aktier er, så kan du gå ind på aktier.

Platforme som jeg anvender:

Billedresultat for etoro logo

Jeg har henover den seneste måned investeret væsentligt mere i akter og vil fortsætte med dette. Det er dog svært at finde “value” (synes jeg) på det nuværende aktiemarkedet, da jeg mener at mage aktier er overvurderet. Nogle af de investeringer jeg har lavet, har dog også været i den dyre ende. Dog tror jeg stadig på at disse vil være gode investeringer henover tid.

Størstedelen af mine aktieinvesteringer er sket henover Nordnet. Fremover vil jeg dog skifte platform og begynde at investere mine penge igennem Saxo banks platform. Det skyldes at de har lavere omkostninger ved handel af danske, men også udenlandske værdipapirer.

Min portefølje på nuværende består ikke af meget. Målet er på sigt at bygge den op med Crowdlending, Dividende aktier og ejendomme. Disse tre “produkter” er det jeg primært vil fokusere på, da målet er de månedlige udbytter, hvilket vil bidrage til at opnå økonomisk frihed. Jeg vil løbende opdatere denne side. Dermed kan følge med i hvilke beholdninger jeg har og hvor godt de forskellige investeringer performer. Hvis du gerne vil følge med, når jeg laver nye investeringer kan du subcribe. På denne måde vil du få opdateringer, når jeg lægger noget nyt ud. De platforme, som jeg bruger indtil videre er følgende

Crowdlending

Hvis du gerne vil vide hvad min nuværende beholdning i crowdlending er, så kan du gå ind på crowdlending.

Platforme som jeg anvender:

For ikke så længe siden var der en kendt Crowdlending platform som gik “konkurs”. Dermed har der inden for Crowdlending været lidt chaos det sidste stykke tid. Der en nemlig mange penge som har trukket deres penge ud af de platforme de har investeret i. Jeg har dog ikke trukket noget ud af de platforme jeg har investeret i. Jeg har nemlig været så “heldig” at jeg har investeret penge i Mintos og Crowdestor. Mintos er den største Crowdlending platform der er og Crowdestor er en nyere, men en meget transparant platform, hvor ejerne af platformen er rigtige gode til at formidle information til investorene og er også en af dem som folk føler sig meget trykke ved, til trods for at den er ny, inklusiv mig selv.